Bacalaitos-Smażone Placki Z Dorsza

Bacalaitos-Smażone Placki Z Dorsza
Bakalaitos-smażone placki z dorsza mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 56 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis z Food.com ma 11 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz przyprawę adobo, sól z dorsza, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażone Na Patelni Placki Z Cukinii, Pan Smażone Placki Bananowe, oraz Smażone Na Głębokim Tłuszczu Placki Jabłkowe dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn