Babeczki z otrębów bananowo-orzechowych mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka mąki, gałka muszkatołowa, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Babeczki Bananowe Orzechowe Otręby, Otręby Bananowe I Prażone Muffiny Orzechowe, oraz Fig Orzech Otręby Muffinki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż 12-muffin z papierowymi wkładkami i spryskaj sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Mąkę, płatki otrąb ubić 1/3 szklanki posiekanych orzechów włoskich, proszek do pieczenia, cynamon, 1/2 łyżeczki soli, soda oczyszczona i gałka muszkatołowa wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha Włoskiego
O Cukrze Cukierniczym
Płatki Z Otrębów
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Ostudzić na patelni na kilka minut, a następnie wyjąć i ostudzić całkowicie na stojaku. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki