Bezglutenowe babeczki czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 24 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś gumę ksantanową, sodę oczyszczoną, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe Babeczki Czekoladowe Wykonane Z Mąki Fasolowej Garbanzo-Moje Najlepsze Babeczki Bezglutenowe Do Tej Pory, Spooky Spider Web Kokosowe babeczki z czekoladowym Ganache (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez oleju), oraz Bezglutenowe Bezmleczne Czekoladowe Cukiniowe Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj dwie 12 filiżanek muffin patelnie lub linię z papierowymi kubkami do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W średniej misce wymieszaj mąkę ryżową, mąkę proso, kakao, sól, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i gumę xanathan. W osobnej dużej misce ubić jajka, cukier, śmietanę, mleko i wanilię. Wymieszaj suche składniki, aż będą gładkie. Łyżka ciasto do przygotowanych filiżanek, dzieląc równomiernie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty odskoczą po lekko naciśnięciu, 20 do 25 minut. Schłodzić na patelni ustawionej nad stelażem z drutu. Gdy ostygnie, ułóż babeczki na półmisku.