Awokado i kukurydza Tostaditas jest bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, liście kolendry, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak Tinga Tostaditas, Placki kukurydziane i awokado z sosem z awokado, jogurtem, kolendrą i limonką, oraz Krewetki, kukurydza & Kalifornijska awokado Sałatka makaronowa & a CAn Avocado Trip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść awokado w misce. Rozgnieść widelcem i dodać kwaśną śmietanę, sok z limonki i posiekaną kolendrę. Doprawić solą i pieprzem. Dobrze wymieszać i wymieszać, tworząc krem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1/2 Funta Piersi Z Indyka
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki