Asian Winter Slaw

Asian Winter Slaw
Asian Winter Slaw to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz miso, zieloną cebulę, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Asian Winter Slaw, Asian Winter Slaw, oraz Chrupiąca zimowa sałatka z azjatycką gruszką i Manchego.

Instrukcje

1
Ubić ocet, miso, imbir i olej w małej misce. połączyć slaw, zielona cebula, i kolendra w dużej misce. Wrzuć opatrunek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
KolendraKolendra
OcetOcet
ImbirImbir
MisoMiso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W porcji: 90 kalorii, 7 g tłuszczu, 3 g błonnika
3
Bon Appétit

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn