Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Azjatycka wołowina Stir-Fry może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 20 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brązowy ryż, stek z polędwicy wołowej, sos sojowy lite i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Mongolska Wołowina Stir-Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami.
Instrukcje
1
Rozgrzać dużą ciężką patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać mięso i czosnek; podsmażyć 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Mięso
3
Dodać warzywa, sos i sos sojowy; smażyć 3 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne i mięso będzie gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sos Sojowy
Mięso
4
Łyżka ryżu na półmisku; wierzch z mieszaniną mięsa.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Field Recordings Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.