Alaskan Halibut Caprese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1193 kalorii, 87g białka, oraz 77 g tłuszczu każdy. Na 12,71 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ząbki czosnku, pietruszkę, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Alaskan Halibut Lasagne, Alaskan Halibut Tacos, oraz Halibut Cytrusowy Alaskan.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Ułóż halibuta na przygotowanej blasze do pieczenia i piec, aż lekko zbrązowieje, 4 do 6 protokół. Flip filety, doprawić solą i czarnym pieprzem, i kontynuować gotowanie, aż miąższ będzie nieprzezroczysty, 1 do 2 minut więcej.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.