Acorn Squash Flan

Acorn Squash Flan
Przepis Acorn Squash Flan jest gotowy w około 2 godziny i 25 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 333 kalorie, 18g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka cebuli cipolline, sól koszerna, liście szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pikantny filet z dorsza z sosem kokosowo-Squashowym na prażonym Żołędziu, Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, oraz Pieczona Dynia Z Żołędzi Z Risotto Do Squasha.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Pokroić squasha przez równik, aby utworzyć 3 kawałki: pierścień o grubości 1 cala i 2 końcówki. Nasiona dyni. Owiń każdy element końcowy w folię. Cebulę owinąć w inny kawałek folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Piecz Kabaczek i cebulę przez 1 godzinę, a następnie rozpakuj i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Obróć piekarnik do 400 stopni F. lekko nasmaruj 8 (4-uncja) ramekins lub kubki kremu z masłem lub olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Schłodzoną dynię obrać i pokroić w kostkę. Pulse kostki w misce robota kuchennego, aż puree, lub mash energicznie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Przenieść squash do dużej miski, dodać żółtko, jajka, Parmigiano-Reggiano, mascarpone, gałka muszkatołowa, sól i pieprz i delikatnie wymieszać, aby połączyć. Ubij białka na miękkie szczyty, a następnie delikatnie złóż je do mieszanki dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
MascarponeMascarpone
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Podziel ciasto równo między przygotowane filiżanki i umieść je na patelni do pieczenia na tyle dużej, aby utrzymać je wszystkie bez wywracania. Napełnij patelnię do połowy ciepłą wodą, przykryj całą patelnię szczelnie folią aluminiową i piecz przez 35 do 40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka kremu wyjdzie czysta. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Podczas pieczenia squasha, umieścić 12 inch-saute patelni na średnim ogniu i dodać 3 łyżki oleju. Gdy olej dymi dodać shiitake i szałwii i gotować, aż miękkie i lekko chrupiące na brzegach, o 8 protokół bez potrząsania patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Wyjąć i pozostawić do ostygnięcia.
10
Obrać reserved squash ring i pokroić miąższ w paski julienne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
11
Umieść squasha w małej misce, dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek i sól i pieprz, do smaku, i dobrze wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Aby zrobić vinaigrette: wlać ocet do małej miseczki. Delikatnie ubić pozostałą 1/2 szklanki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Aby zmontować naczynie, ostrożnie rozpakuj 1 krem na każdym z 8 rozgrzanych talerzy obiadowych, przesuwając nóż wokół krawędzi kubka, aby w razie potrzeby poluzować. Ostrożnie przełóż cebulę o połowę przez równik i umieść 1 połówkę na każdym talerzu. Surround budyń z niektórych mieszaniny grzybów, udekorować julienned squash i vinaigrette, i zetrzeć mnóstwo sera na każdym talerzu przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn