Acorn Squash Flan
Przepis Acorn Squash Flan jest gotowy w około 2 godziny i 25 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 333 kalorie, 18g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka cebuli cipolline, sól koszerna, liście szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pikantny filet z dorsza z sosem kokosowo-Squashowym na prażonym Żołędziu, Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, oraz Pieczona Dynia Z Żołędzi Z Risotto Do Squasha.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Pokroić squasha przez równik, aby utworzyć 3 kawałki: pierścień o grubości 1 cala i 2 końcówki. Nasiona dyni. Owiń każdy element końcowy w folię. Cebulę owinąć w inny kawałek folii.
Piecz Kabaczek i cebulę przez 1 godzinę, a następnie rozpakuj i pozostaw do ostygnięcia.
Obróć piekarnik do 400 stopni F. lekko nasmaruj 8 (4-uncja) ramekins lub kubki kremu z masłem lub olejem.
Schłodzoną dynię obrać i pokroić w kostkę. Pulse kostki w misce robota kuchennego, aż puree, lub mash energicznie widelcem.
Przenieść squash do dużej miski, dodać żółtko, jajka, Parmigiano-Reggiano, mascarpone, gałka muszkatołowa, sól i pieprz i delikatnie wymieszać, aby połączyć. Ubij białka na miękkie szczyty, a następnie delikatnie złóż je do mieszanki dyni.
Podziel ciasto równo między przygotowane filiżanki i umieść je na patelni do pieczenia na tyle dużej, aby utrzymać je wszystkie bez wywracania. Napełnij patelnię do połowy ciepłą wodą, przykryj całą patelnię szczelnie folią aluminiową i piecz przez 35 do 40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka kremu wyjdzie czysta. Trzymaj ciepło.
Podczas pieczenia squasha, umieścić 12 inch-saute patelni na średnim ogniu i dodać 3 łyżki oleju. Gdy olej dymi dodać shiitake i szałwii i gotować, aż miękkie i lekko chrupiące na brzegach, o 8 protokół bez potrząsania patelni.
Wyjąć i pozostawić do ostygnięcia.
Obrać reserved squash ring i pokroić miąższ w paski julienne.
Umieść squasha w małej misce, dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek i sól i pieprz, do smaku, i dobrze wrzucić do herbu.
Aby zrobić vinaigrette: wlać ocet do małej miseczki. Delikatnie ubić pozostałą 1/2 szklanki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Aby zmontować naczynie, ostrożnie rozpakuj 1 krem na każdym z 8 rozgrzanych talerzy obiadowych, przesuwając nóż wokół krawędzi kubka, aby w razie potrzeby poluzować. Ostrożnie przełóż cebulę o połowę przez równik i umieść 1 połówkę na każdym talerzu. Surround budyń z niektórych mieszaniny grzybów, udekorować julienned squash i vinaigrette, i zetrzeć mnóstwo sera na każdym talerzu przed podaniem.