5 minut krem Czekoladowe Ciasto mikrofalowe może być tylko deser szukasz. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 588 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka ekstraktu waniliowego, ciepłej wody, kakao i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 2-minutowy mikrofalowy tort czekoladowy, Błyskawiczne ciasto mikrofalowe w kubku: 5 minut ciasto czekoladowe, oraz Krem czekoladowy Brownie Microwave Mugcake z waniliową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć mąkę, 1/2 szklanki plus 2 łyżki kakao, 1/2 szklanki cukru, proszek do pieczenia, i sól w 1 1/2 quart płytkie kuchenka mikrofalowa bezpieczne danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
2
Dodać żółtka, masło, wanilię, chipsy czekoladowe i wodę do mieszanki i mieszać, aż prawie się połączy (ciasto będzie grudkowate). Wymieszać pozostałe 2 łyżki kakao i pozostały 1/4 szklanki cukru w małej misce i posypać ciasto.
Kuchenka mikrofalowa na dużej mocy, aż nadmuchane, bulgotanie i ustawić (ale nadal lekko jiggles), 4 do 5 minut. Ostrożnie wyjąć z kuchenki mikrofalowej i podawać na ciepło (patrz uwaga).