4-Warstwowe Paski Do Ciastek

4-Warstwowe Paski Do Ciastek
Ten przepis służy 24 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać półsłodkie chipsy czekoladowe, frytki z masła orzechowego, kremowe masło orzechowe i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Trójwarstwowe Batoniki Do Ciastek, 7 Warstw Płatki Owsiane Czekolada Chip Ciastka Batony, oraz Bezglutenowe Batony Z Ciasteczkami Czekoladowymi.

Instrukcje

1
Linia na dole maślanej 13 " x9 " patelni do pieczenia z pojedynczą warstwą krakersów; odstawić. Margarynę rozpuścić w ciężkim rondlu, dodać cukry, okruchy krakersów i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
MargarynaMargaryna
KrakersyKrakersy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać na średnim ogniu, aż cukry rozpuszczą się, często mieszając; rozprowadzić na krakersach na patelni. Ułóż kolejną pojedynczą warstwę krakersów na górze; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Połącz pozostałe składniki w rondlu; podgrzewaj na małym ogniu, aż się stopi, mieszając, aż będzie gładka i kremowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Rozłóż na krakersach; odstawić do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Pokroić w paski, aby służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn