Żurawinowo-Nakrapiany Sernik Z Białej Czekolady

Żurawinowo-Nakrapiany Sernik Z Białej Czekolady
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 305 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz okruchy krakersów Grahama, ekstrakt z wanilii, blok 1/3 mniej tłustego twarogu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Żurawinowy Z Białą Czekoladą, Sernik Z Białą Czekoladą I Żurawiną, oraz Sernik Żurawinowy Z Białą Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować ser jogurtowy, umieść durszlak w średniej misce. Durszlak liniowy z 2 warstwami gaznicy, umożliwiający rozciągnięcie gaznicy na zewnętrzną krawędź. Łyżka jogurtu do durszlaka. Przykryć luźno folią; przechowywać w lodówce 12 godzin. Łyżka jogurtowego sera do miski; wyrzucić płyn. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
JogurtJogurt
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
SernikSernik
DurszlakDurszlak
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Aby przygotować skórkę, połącz okruchy krakersów i masło, rzucając widelcem, aż będzie wilgotne. Naciśnij na dno 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
4
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut; ostudzić na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Aby przygotować dżem żurawinowy, połącz żurawinę, 1/2 szklanki cukru, wodę i sok w średnim, ciężkim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować 10 minut lub aż żurawina są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
SokSok
CukierCukier
WodaWoda
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
7
Umieść mieszankę żurawinową w robocie kuchennym; proces 2 minuty lub do prawie gładkiej. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
8
Aby przygotować nadzienie, umieść czekoladę i mleko w górnej części podwójnego kotła. Gotować na wolnym ogniu wody 5 minut lub aż czekolada topi się i mieszanina jest gładka, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
9
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
10
W dużej misce umieścić ser jogurtowy, 1 szklankę cukru i kolejne 4 Składniki (1 szklanka cukru przez kwaśną śmietanę) i ubić mikserem z małą prędkością 1 minutę. Beat ze średnią prędkością 2 minut lub do gładkiej, skrobanie miski od czasu do czasu. Ubić w mieszance czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CzekoladaCzekolada
SerSer
JogurtJogurt
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Zeskrobać miskę i pokonać 30 sekund. Złożyć dżem żurawinowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
JajkoJajko
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Wlać na skórkę i gładką górę. Luźno przykryć folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
13
Piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę i 10 minut. Wyłączyć piekarnik; zdjąć folię. Sernik schłodzić w zamkniętym piekarniku 1 godzinę i 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
14
Wyjąć sernik z piekarnika; obrócić nożem zewnętrzną krawędź. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn