Żeberka zapasowe taty
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Zapasowe żeberka taty mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 469 kalorii, 45g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka żeberek wieprzowych, miód, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, Żeberka Zapasowe, oraz Żeberka Zapasowe.
Instrukcje
Umieść żeberka zapasowe, ocet jabłkowy, sos sojowy, ocet winny ryżowy i cukier w dużej misce.
Dodać 2/3 szklanki wody i wymieszać do połączenia.
Umieść żeberka zapasowe i płyn w dużym garnku na małym ogniu. Przykryć garnek i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Gotować, aż mięso zacznie się oddzielić od kości, o 40 protokół.
Żeberka zapasowe wyjąć z garnka za pomocą łyżki szczelinowej. Zwiększyć ciepło do wysokiej i niech SOS zmniejszyć, aż wygląda glazury, 5 do 10 minut.
Dodaj miód i posypać pieprzem i niech sos gotować, o 1 minutę.
Polać sosem żeberka i wymieszać do połączenia.