Żeberka Szkliwione Żurawiną
Żeberka szkliwione żurawiną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 999 kalorii, 58g białka, oraz 72g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis serwuje 4 i kosztuje $2.91 za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś żeberka wieprzowe, sok żurawinowy, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wodę, możesz podążać tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spareribs Oszklone Miodem, Klon Szkliwione Spareribs, oraz Słodko-kwaśne żelki balsamiczne oszklone dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść żeberka na ruszcie w wyłożonej folią płytkiej brytfannie. Broil 6 w. od ognia przez 12-20 minut z każdej strony lub do zrumienienia.
Usuń żebra ze stojaka; spuścić kapanie. Zwróć żeberka na patelnię.
W rondelku wymieszać brązowy cukier, mąkę, sól, musztardę i goździki; stopniowo dodawać sok żurawinowy, mieszając, aż będzie gładki.
Dodaj wodę, ocet i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Przykryj i piecz w 350° przez 45 minut. Odsłoń i piecz 20-30 minut dłużej lub do miękkości żeberek.