Łosoś Z Zieloną Fasolką I Skórką Z Cytryny
Łosoś z fasolką szparagową i skórką z cytryny to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 312 kalorii, 36g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $5.69 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, grubą sól i mielony pieprz, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Fasolka szparagowa z orzechów laskowych ze skórką cytrynową i olejem truflowym, Grillowana Fasolka Szparagowa Z Czosnkiem I Skórką Cytrynową, oraz Makaron łososiowy z fasolką szparagową i winegretem cytrynowo-tymiankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Umieścić filety z łososia na środku czterech 16-calowych kawałków pergaminu. Top z fasolką szparagową, skórką z cytryny i kaparami. Doprawić solą i pieprzem, skropić 1 łyżeczką oleju. Złóż pergamin w kształcie skrętu lub koperty.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.