Łosoś Z Sosem Jogurtowym Estragonowym
Łosoś z sosem jogurtowym estragon jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, jogurt, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Łosoś w sosie Estragonowo-jogurtowym, Czerniejąca Miecznik Z Sosem Jogurtowym Estragonowym, oraz Łosoś z sosem estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić sos: wymieszać jogurt, posiekany estragon, sok z cytryny, oliwę z oliwek i ogórek; doprawić solą i pieprzem.
Brojler ciepła, z zestawem stojaka 4 cale od ciepła. Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia folią aluminiową.
Łososia ułożyć na prześcieradle, doprawić solą i pieprzem. Broil aż nieprzezroczyste przez cały, 8 do 10 minut.
Podawać z sosem na boku.* Uwaga: Pomiń sok z cytrusów w porcjach podawanych osobom poniżej 12 miesiąca życia.