Łosoś z krabem i warzywami w opakowaniu foliowym

Łosoś z krabem i warzywami w opakowaniu foliowym
Łosoś z krabem i warzywami w opakowaniu foliowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Na 4,46 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka papryki, liści oregano, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowany Tilapian cytrynowy i letnie warzywa w opakowaniu foliowym, Opakowanie Foliowe Kurczak Puttanesca, oraz Opakowanie Foliowe Z Kurczakiem Milano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyśrodkuj 18-na 28-calowy kawałek folii (lub nakładaj dwa 12-calowe kawałki) na 14-na 17 - calową patelnię do pieczenia. Wypłukać liść bananowca i osuszyć; środek wzdłuż na folii. Ryby opłukać i osuszyć; pocierać palcami ciało, aby znaleźć jakiekolwiek kości, wyciągnąć pęsetą i wyrzucić. Filet środkowy wzdłuż, skóra w dół, na liściu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
RybyRyby
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Wymieszać kolendrę, tymianek i oregano. W misce wymieszać połowę mieszanki ziół z krabem, majonezem i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
KolendraKolendra
MusztardaMusztarda
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
TymianekTymianek
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozłóż równomiernie na łososiu. Miskę wypłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wypłukać Kabaczek i paprykę. Przyciąć i wyrzucić wynika z squash; łodygi i nasiona pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
5
Warzywa pokroić w paski wielkości zapałek (ok. długie). W misce umieścić warzywa, wino, oliwę z oliwek, 1/4 łyżeczki soli i resztę ziół i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ZiołaZioła
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Rozłóż mieszankę warzywną na warstwie kraba. Połącz długie boki folii z rybą, owijając liść bananowca częściowo wokół ryby, a następnie złóż końce, aby je zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
WarzywaWarzywa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KrabKrab
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Piec w piekarniku zwykłym lub konwekcyjnym 450, aż ryba osiągnie 140 w środku najgrubszej części (włóż termometr przez folię i warstwy warzyw i krabów do testu), 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KrabKrab
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Przenieść pakiet na talerz i rozpakować, aby służyć; lub, w razie potrzeby, z dwoma szerokimi szpatułkami, ostrożnie przenieść liść i rybę z folii na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
10
Pokrój rybę na porcje; wsuń szpatułkę między skórę a filet i podnieś porcje, pozostawiając skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia80
Magazyn