Łatwy Gulasz Wolnowar

Łatwy Gulasz Wolnowar
Łatwe powolne gotowanie gulasz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 447 kalorii, 53g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, fasola, mięso gulasz wołowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Łatwe Powolne Gotowanie Gulasz Wołowy, Wolnooparkowy Prosty Włoski Gulasz Klopsikowy, oraz Easy Slow Cooker gulasz wołowy z warzywami i ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem zielonej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Przykryć; gotować na dużym ogniu ustawienie 6 do 7 godzin, mieszając od czasu do czasu, dodając fasolkę szparagową podczas ostatniej godziny czasu gotowania. Przed podaniem usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia74
Magazyn