Łatwa Pieczeń Wieprzowa

Łatwa Pieczeń Wieprzowa
Łatwa pieczeń wieprzowa może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,83 USD za porcję. To danie główne ma 428 kalorii, 39g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Mieszanka pieczeni z łopatki wieprzowej, cebuli, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 237 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 5 godzin i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia świetny wynik spoonacular 99%. Podobne przepisy obejmują Crock Pot Łatwa Pieczeń Wieprzowa, Łatwa Pieczeń Wieprzowa Z Żurawiną, oraz Łatwy Garnek Teriyaki Pieczeń Wieprzowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na dużej patelni na średnim ogniu zrumienić pieczeń ze wszystkich stron, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieść pieczeń w dużej brytfannie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Na pieczeń polej fasolę, piwo i pomidory. Wokół pieczeni ułożyć cebulę, szalotkę, czosnek, liście laurowe i gałązki rozmarynu, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
RozmarynRozmaryn
SzalotkaSzalotka
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
FasolaFasola
PiwoPiwo
5
Przykryj i piecz przez 4 godziny. Podnieś temperaturę do 425 stopni F (220 stopni C) i piecz jeszcze 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia78
Magazyn