Złoty kurczak i jesienne warzywa
Złoty kurczak i jesienne warzywa mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis przeznaczony jest dla 4 osób i kosztuje 3,01 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 52 g białka, 6 g tłuszczu i łącznie 427 kalorii. Mieszanka pietruszki, czosnku w proszku, rozmarynu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z Taste of Home ma 19 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 93% wyniku, co jest świetnym wynikiem. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj Złoty kurczak i jesienne warzywa, Złoty kurczak i jesienne warzywa oraz Kurczak z jesiennymi warzywami i Maderą.
Instrukcje
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą smaż kurczaka na średnim ogniu przez 4-6 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 170°.
Dodaj słodkie ziemniaki i fasolę.
W małej misce połącz pozostałe składniki; polać kurczaka i warzywa. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i gotować na małym ogniu przez 20 minut lub do momentu, aż się zarumieni.