Zuppa di Farro e Fagioli (toskańska zupa z fasoli i jęczmienia)
Zuppa di Farro e Fagioli (toskańska zupa Fasolowo-jęczmienna) jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Ta zupa ma 203 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, jęczmień pęczak, escarole, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Toskańska zupa fasolowa z farro, Tuscan Farro i zupa z białej fasoli, oraz Zuppa di Farro (włoska zupa Farro).
Instrukcje
Olej i cebulę umieścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować 5 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z rozmarynem, escarole, sól, i pieprz; gotować, aż escarole więdną i cały płyn odparował.
Dodaj wodę, fasolę, jęczmień i bulion. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub aż jęczmień będzie miękki.
Uwaga na wino: Klasyczne toskańskie jedzenie, takie jak to danie, wymaga słynnego toskańskiego wina comfort: Chianti. Brolio ' s affordable 1997 Chianti Classico ($1
jak przystało na pokorę tej zupy.