Zupa Z Warzyw Korzeniowych

Zupa Z Warzyw Korzeniowych
Zupa jarzynowa korzeniowa to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 129 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, dyni, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Z Warzyw Korzeniowych, Zupa Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, oraz Przyprawiona zupa z warzyw korzeniowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 9 składników w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut.
3
Umieść jedną trzecią mieszanki warzywnej w blenderze; proces do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Do dużej miski wlać przecieraną zupę. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną warzywną. Powrót zupy na patelnię; wymieszać z mlekiem. Gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn