Zupa Z Warzyw Korzeniowych
Zupa jarzynowa korzeniowa to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 129 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, dyni, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Z Warzyw Korzeniowych, Zupa Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, oraz Przyprawiona zupa z warzyw korzeniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 9 składników w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut.
Umieść jedną trzecią mieszanki warzywnej w blenderze; proces do uzyskania gładkości.
Do dużej miski wlać przecieraną zupę. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną warzywną. Powrót zupy na patelnię; wymieszać z mlekiem. Gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania.