Zupa z szynką i fasolą II

Zupa z szynką i fasolą II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj zupy z szynką i fasolą II. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 0g tłuszczu i w sumie 93 kalorii. Ten przepis od Allrecipes wymaga marchewki, selera, granatowej fasoli i kości szynki. 320 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 97%, co jest doskonałe. Podobne przepisy obejmują Zupa z granatowej fasoli (szynka i fasola), Zupa z szynką i fasolą, oraz Zupa z szynką i fasolą.

Instrukcje

1
W dużym garnku dodaj wodę, kość szynki i wstępnie namoczoną fasolę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
FasolaFasola
StadoStado
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Usuń kość i odetnij pozostałe mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
3
Usuń 1/3 fasoli i zetrzyj tłuczkiem do ziemniaków lub robotem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
4
Włóż szynkę i fasolę z powrotem do garnka i dodaj cebulę, marchewkę, seler, czosnek w proszku, pieprz i paprykę. Jeśli używasz kapania z wcześniej ugotowanej szynki, dodaj je teraz. Dusić, aż warzywa będą miękkie i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
SzynkaSzynka
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
PaprykaPapryka
SelerSeler
PieprzPieprz
FasolaFasola
CebulaCebula
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Masia de la Luz Cava Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia45
Magazyn