Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chińskiej zupy z makaronem. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 173 kalorie, 16G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz pod ręką grzyby, pierś z kurczaka, rosół z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to raczej tanie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Chińska Zupa Z Makaronem Jajecznym, Chińska Zupa Z Kurczakiem I Makaronem, oraz Chińska Zupa Z Makaronem Szklanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Bulion z kurczaka zagotować w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać marchewkę i kolejne 3 składniki; gotować, uncovered, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3
Wermiszel rozbić na kawałki; dodać wermiszel i kurczaka do mieszaniny bulionu. Gotować na średnim ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.