Zupa z dyni i fasoli

Zupa z dyni i fasoli
Squash i zupa fasolowa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, piwo, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa z dyni i fasoli, Zupa Z Squasha Navy Bean, oraz Dyni-Zupa Z Białej Fasoli.

Instrukcje

1
Pokrój żółtego squasha i cukinię wzdłuż na czwarte; pokrój w poprzek na plastry 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
CukiniaCukinia
2
Podgrzać żółty squash, cukinia i pozostałe składniki z wyjątkiem sera i kolendry do gotowania w holenderskim piecu; zmniejszyć ogień. Przykryć i dusić około 10 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
WarzywaWarzywa
KolendraKolendra
CukiniaCukinia
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Posypać serem i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SerSer

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn