Zupa Z Czarnej Fasoli

Zupa Z Czarnej Fasoli
Zupa z czarnej fasoli to bezglutenowe i bezmleczne zupa. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka marchwi, oregano, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa Z Czarnej Soczewicy I Czarnej Fasoli, Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Seler, marchew i cebulę ugotować w oliwie z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj oregano, kminek, płatki czerwonej papryki, nasiona selera i czosnku i gotować, aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Nasiona SeleraNasiona Selera
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
3
Dodaj czarną fasolę, bulion, liść laurowy i pomidory, i tyle wody, aby pokryć o cal lub dwa (około 3 szklanki). Gotować na wolnym ogniu przez co najmniej 30 minut, do 2 godzin, dodając wodę w razie potrzeby. Przyprawiamy i serwujemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn