Zupa Z Czarnej Fasoli
Zupa z czarnej fasoli to bezglutenowe i bezmleczne zupa. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka marchwi, oregano, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa Z Czarnej Soczewicy I Czarnej Fasoli, Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Seler, marchew i cebulę ugotować w oliwie z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu do miękkości, o 5 protokół.
Dodaj oregano, kminek, płatki czerwonej papryki, nasiona selera i czosnku i gotować, aż pachnące.
Dodaj czarną fasolę, bulion, liść laurowy i pomidory, i tyle wody, aby pokryć o cal lub dwa (około 3 szklanki). Gotować na wolnym ogniu przez co najmniej 30 minut, do 2 godzin, dodając wodę w razie potrzeby. Przyprawiamy i serwujemy.