Zupa Tortellini II

Zupa Tortellini II
Zupa Tortellini II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, kiełbasę, ser tortellini i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Tortellini (Tortellini en Brodo), Tortellini i zupa kiełbasa (akan nasza ulubiona zupa), oraz Zupa Tortellini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu, podsmażyć kiełbasę przez 5 minut, lub aż rumiane i kruche.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wlać wodę, duszone pomidory, bazylia, zupa cebulowa mix i świeże pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
WodaWoda
3
Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Wymieszać z tortellini i kapustą. Dusić jeszcze 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TortelliniTortellini
KapustaKapusta

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn