Zupa minestrone grubej babci może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 467 kalorii, 14g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Allrecipes ma 4 fanów. Jeśli masz pietruszkę, czosnek w proszku, sałatka z trzech fasoli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Kremowa Zupa Z Korzenia Selera I Jabłka Granny Smith, Zupa Minestrone, oraz Zupa Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz włoską przyprawę, cebulę w proszku, czosnek w proszku, nasiona selera, pietruszkę, tymianek, Bazyl, oregano, sól, czarny pieprz i liść laurowy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Nasiona Selera
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować łokieć makaron we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron łokciowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Drenaż.
4
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło razem w dużym rondlu na średnim ogniu; gotować i wymieszać marchew, seler, i cebula aż do ogrzania przez, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodaj czosnek, zieloną paprykę, czerwoną paprykę, cukinię i włoską mieszankę przypraw; wymieszaj, aby połączyć.
Wymieszaj pomidory i ich sok, sos pomidorowy, sałatka z trzech fasolek, fasolka szparagowa i rosół z kurczaka w przyprawionej mieszance warzywnej. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż smaki są mieszane, o 30 protokół. Przed podaniem wymieszać z makaronem łokciowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron łokciowy
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Fasola Szparagowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.