Zupa Grzybowo-Karczochowa
Zupa Grzybowo-Karczochowa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 97 centów za porcję, dostaniesz zupę, która serwuje 50. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka cebuli, mielonej gałki muszkatołowej, grzybów portabella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Krem z karczocha i zupa grzybowa, Krem z zupy Karczochowej i grzanek grzybowych, oraz Zupa Z Topinamburu Z Pieczarkami Tortellini.
Instrukcje
Karczochy umieścić w robocie kuchennym, pokroić cienko i odstawić. Działa dobrze przy użyciu 3 milimetrowego dysku do krojenia.
Za pomocą bardzo dużego garnka zapasów podsmażyć cebulę, czosnek i szalotki w oliwie z oliwek i ustawić na niskim poziomie. Gotować przez 15 minut.
Cebulę posypać mąką i gotować przez 1 minutę. Wymieszać z octem i gotować przez około 3 minuty, aby ocet odparował.
Wymieszać wodę, bazę warzywną, sól, pieprz, cayenne, gałkę muszkatołową, tymianek i pokrojone karczochy i gotować przez 25 minut.
Dodać suszone grzyby wraz z namoczoną wodą, świeże grzyby i marchew.
Niech gotować przez 15 protokół.
Kapary i pietruszkę wymieszać, doprawić solą i podawać.