Zupa Fasolowa Jarzynowa

Zupa Fasolowa Jarzynowa
Zupa Fasolowa może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału zawiera 367 kalorii, 43 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 2,4 USD za porcję. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Ten przepis z Taste of Home wymaga fasoli, pietruszki, cukinii i szpinaku. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 65% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak toskańska zupa z białej fasoli z brokułami – zupełnie inna odsłona zupy warzywnej, toskańska zupa z białej fasoli z brokułami – zupełnie inna odsłona zupy warzywnej oraz jarzynowa zupa fasolowa.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz pierwsze 11 składników. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10-12 minut lub do momentu, aż jęczmień i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
JęczmieńJęczmień
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj pomidory; przegrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn