Zielona sałatka z pieczonym Poblanosem i sosem Kminkowo-limonkowym
Zielona sałatka z pieczonym Poblanos i Dressing Kminkowo-Limonkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 51 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, chiles poblano, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z czarnej fasoli z sosem limonkowo-kminkowym, Sałatka z kapusty z awokado i sosem z limonki Kminkowej, oraz Sałatka z kurczaka Fajita z sosem z kminku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chiles, Wyciąć Boki w dół,na blasze wyłożonej folią; broil 6 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 15 minut. Obrać i wyrzucić Skórki, łodygi i nasiona.
Pokrój chiles na cienkie paski.
W dużej misce wymieszać sok z limonki i kolejne 5 składników (przez kminek), mieszając trzepaczką.
Dodaj paski chile i sałatki; wrzucić delikatnie do herbu.