Zielona oliwka i orzech Crostini
Zielona oliwka i orzech Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 16 i kosztuje 56 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, bagietkę, picholinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Crostini z sałatką z soczewicy i zielonych oliwek, Zielona oliwka i kozi ser Crostini, oraz Chile-małże gotowane na parze z zielonymi oliwkowymi Crostini.
Instrukcje
Rozłóż orzechy włoskie w talerzu ciasta i piec przez około 10 protokół, lub do lekko rumiane.
Ostudzić, a następnie drobno posiekać.
W średniej misce wymieszaj oliwki, orzechy włoskie, oliwę z oliwek,anchois i czosnek.
Każdy plasterek opiekanej bagietki posmarować 2 łyżeczkami koziego sera, a na wierzchu 1 łyżką mieszanki Oliwnej. Ułóż crostini na talerzu i podawaj.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw.
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
12 months between stainless steel, Slavonian oak casks, French barriques and tonneaux of second use.