Corn Chip Beef Bake to przepis bezglutenowy i bezmleczny, składający się z 2 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 28 g białka , 41 g tłuszczu i łącznie 648 kalorii . Za 2,48 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako dodatek do drugiego dania, a jego przygotowanie zajmuje około 35 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Wystarczy mieszanka pomidorów, soli, soku z cytryny i kilku innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 62% . Ten wynik jest dobry. Wypróbuj chleb kukurydziany z wołowiną , tandetną patelnię z wołowiną i chipsami kukurydzianymi oraz zapiekankę z kukurydzy i fasoli, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
1
Na dużej patelni smaż wołowinę, cebulę, seler i zieloną paprykę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe.