Zapiekanka Z Farszem Warzywnym
Zapiekanka z farszem warzywnym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 458 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.8 za porcję. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka masła, mieszanka farszu chlebowego, smażona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz Warzywny, Pikantny Farsz Warzywny, oraz Warzywo & Farsz Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Odcedzić jedną puszkę zmieszanych warzyw i wlać obie puszki do naczynia żaroodpornego 2 quart (jeden z pokrywką, najlepiej).
Krem z zupy selerowej zalać warzywami (użyj tylko jednej puszki na bardziej suchą zapiekankę); delikatnie mieszaj, aż dobrze wymieszasz.
Podsmażoną cebulę na warzywach, a następnie farsz na cebuli.
Na farsz wlać roztopione masło; naczynie przykryć pokrywką lub folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut. Schłodzić przez kilka minut przed podaniem.