Zapiekanka Z Dyni Indyczej

Zapiekanka Z Dyni Indyczej
Zapiekanka z dyni indyczej to bezglutenowe danie główne. Na 7,37 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 95g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 1209 kalorii. Ten przepis służy 1. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 36 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka dyni, selera, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest super. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Dyni Indyczej, Zapiekanka Z Makaronem Z Dyni {Tydzień Z Dyni: Dzień 1}, oraz Zapiekanka Z Indyka.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 350 F. W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i seler o 2 protokół. Wymieszać pozostałe składniki nadzienia. Mieszanka łyżki do naczynia do pieczenia 9x12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
W średniej misce, wymieszać Bisquick, mleko, dynia i zioła; mieszać aż dobrze wymieszane. Upuść ciasto przez łyżki stołowe na mieszaninie indyka w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Perły CukroweSrebrne Perły Cukrowe
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Pieczemy od 45 do 55 minut lub do czasu, aż polewa biszkoptowa będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia74
Magazyn