Zapiekanka Z Dyni Indyczej
Zapiekanka z dyni indyczej to bezglutenowe danie główne. Na 7,37 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 95g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 1209 kalorii. Ten przepis służy 1. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 36 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka dyni, selera, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest super. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Dyni Indyczej, Zapiekanka Z Makaronem Z Dyni {Tydzień Z Dyni: Dzień 1}, oraz Zapiekanka Z Indyka.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 F. W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i seler o 2 protokół. Wymieszać pozostałe składniki nadzienia. Mieszanka łyżki do naczynia do pieczenia 9x12 cali.
W średniej misce, wymieszać Bisquick, mleko, dynia i zioła; mieszać aż dobrze wymieszane. Upuść ciasto przez łyżki stołowe na mieszaninie indyka w naczyniu.
Pieczemy od 45 do 55 minut lub do czasu, aż polewa biszkoptowa będzie złotobrązowa.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.