Harvest Squash Casserole może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu. Za $1.49 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz pod ręką orzechy pekan, pieprz, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Harvest Squash Medley, Zbierz Bułki Do Squasha, oraz Zbierz Zupę Z Dyni dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Umieść dynię w holenderskim piekarniku; zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 15-20 minut lub tylko do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Odpływ. W dużej misce zetrzyj squash i odstaw na bok.