Zapiekane szparagi ze świeżymi Favasami i Smalcami

Zapiekane szparagi ze świeżymi Favasami i Smalcami
Prażone szparagi ze świeżymi Favasami i Smalcami wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 150 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz ocet sherry, pancettę, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Zapiekane Szparagi Ze Świeżymi Favasami I Smalcami, Smażone Favas i morele z cebulą Confit i świeże Linguine, oraz Świeże Smalce I Szparagi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 1/2 szklanki wody do wrzenia w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Zdjąć z ognia.
4
Włożyć szalotkę do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
6
Pozostawić mieszaninę na 30 minut.
7
Rozgrzej piekarnik do 232°. gotuj favas w dużym rondlu wrzącej osolonej wody, aż będzie krucho-miękki, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Drenaż. Spłucz pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
9
Drenaż.
10
Usunąć i wyrzucić zewnętrzną skórę każdej fasoli fava; przenieść Fava do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
11
Umieść szparagi na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
12
Skropić 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
13
Posypać solą i pieprzem. Wrzuć do płaszcza. Szparagi pieczone do miękkości po przekłuciu szaszłykiem, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
14
Tymczasem grzyby odcedzić i pokroić cienko. Sauté pancetta w rondlu na średnim ogniu, aż ostry, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
15
Dodać pozostałe 2 łyżki oleju i pokrojone grzyby; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
16
Dodać mieszankę szalotki; gotować na wolnym ogniu 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
17
Dodaj favas i wrzucić do ogrzewania przez. Wymieszaj z tymiankiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
18
Szparagi ułożyć na półmisku. Top z mieszanki fava-grzyby i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWielkanoc
Magazyn