Włoskie Kaboby Wołowe

Włoskie Kaboby Wołowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj włoskich Kabobów z wołowiną. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,88 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz ziemniaki, okrągły stek, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoskie Kaboby Wołowe, Włoskie Kaboby wołowe (Gotowanie dla 2 osób), oraz Włoski Pies Kabobs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić wołowinę na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
2
Umieścić wołowinę, paprykę, grzyby i cukinię w średniej szklanej lub plastikowej misce. Mieszać w opatrunku aż do powlekania. Przykryć i przechowywać w lodówce, mieszając od czasu do czasu, co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
CukiniaCukinia
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Węgle grzewcze lub grill gazowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieść ziemniaki w 2-ćwiartkowym rondlu; dodaj wystarczającą ilość wody do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu odkryte o 10 minut lub do prawie przetargu; drenaż. Lekko schłodzić.
6
Usuń wołowinę i warzywa z dressingu; reserve dressing. Nić wołowinę, marynowane warzywa i ziemniaki na przemian na każdym z dwunastu 9-calowych metalowych szaszłyków, pozostawiając 1/2 cala odstępu między każdym kawałkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
7
Szczotka kabobs z opatrunkiem.
8
Przykryj i grilluj kabobs 4 do 5 cali od średniego ciepła 6 do 8 minut dla średnio rzadkiej do średniej doneness, obracając i szczotkując opatrunkiem po 3 minutach. Resztki opatrunku należy wyrzucić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować Jest Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn