Włoski Tuńczyk Topi Się

Włoski Tuńczyk Topi Się
Need a pescatariańskie danie główne? Włoski tuńczyk topi się może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 570 kalorii, 26g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka stałej tunan w wodzie, chleb, kalamata, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoski Tuńczyk Topi Się, Włoski Tuńczyk Topi Się, oraz Tuńczyk Topi Się dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zestaw Stojak piekarnik 4 cale od brojlerów i podgrzewać. Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia folią. Pokroić bochenek chleba na trzy części, a następnie pokroić każdą trzecią na pół wzdłuż, więc masz 6 równych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bochenek ChlebaBochenek Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Płatek tuńczyka w średniej misce. Wymieszać z oliwą, sokiem z cytryny, natką pietruszki i oliwkami. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OliwkiOliwki
TuńczykTuńczyk
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozłóż mieszaninę tuńczyka równomiernie na każdym kawałku chleba i posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
TuńczykTuńczyk
4
Miejsce na blasze do pieczenia i dusić, aż ser bulgotanie, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćNormalny
Gotowe W12 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn