Włoski Makaron Z Muszką Z Kurczaka
Przepis włoski kurczak Muszka Pastan jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 691 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz makaron farfalle, sos sałatkowy, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sałatkowy można śledzić to danie główne z Jedna Miska Ciasta Czekoladowego jako deser. 47 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Włoski Makaron Z Muszką Z Kurczaka, Włoski Makaron Z Kurczakiem, oraz Crock Pot Włoski Makaron Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać 2/3 szklanki sos sałatkowy do kostki kurczaka i wymieszać.
Gotować makaron na opakowaniu wskazówki.
Dodać makaron do kurczaka i dressing i wrzucić.
Wlać tyle dressing na płaszcz wszystko (lub do smaku) i dodać posiekany pomidor. Wrzuć do płaszcza. Gotowy do służby!
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.