Włoska sałatka z tuńczykiem, zieloną oliwką i mandarynką na grillowanym chlebie
Przepis włoska sałatka z tuńczykiem, zielonymi oliwkami i mandarynkami na grillowanym chlebie może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 331 kalorii, 11g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, szczypiorek, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Włoskie Kanapki Z Sałatką Z Tuńczyka W / Dressing Z Czarnych Oliwek, Włoskie kanapki z sałatką z tuńczyka z sosem czarno-oliwkowym, oraz Przepis na sałatkę z tuńczyka, oliwek, awokado i zielonej fasoli.
Instrukcje
1
Rozpal grilla. Obrać mandarynkę, usuwając biały rdzeń. Za pomocą małego, ostrego noża, przeciąć między membranami, aby zwolnić sekcje na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Pokroić sekcje na kawałki 1/2 cala; wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
3
W dużej misce wymieszać tuńczyka z kawałkami mandarynki, majonezem, posiekanymi oliwkami, szczypiorkiem i szalotką i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Mandarynka
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Wycięte boki bagietki posmarować oliwą z oliwek. Grill na dużym ogniu, ściąć boki w dół, przez 2 do 3 protokół, lub aż rumiane i chrupiące. Obróć je i grilluj, aż lekko zbrązowieje z drugiej strony, o 30 sekund dłużej. Przetrzyj wycięte boki bagietki ząbkiem czosnku. Sałatkę z tuńczyka ułożyć na grillowanej bagietce, pokroić na 8 kawałków i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Bagietka
Mandarynki, Każda
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino można spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.