Wędzony Pstrąg, Crème Fraîche I Marynowana Cebula
Wędzony pstrąg, Crème Fraîche i marynowana cebula to pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet winny, trybula, woda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Placki Ziemniaczane Z Wędzonym Pstrągiem I Creme Fraiche, Wędzony pstrąg, wódka Creme Fraiche i chrupiące ziemniaki, oraz Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem, chrzanowym Crème Fraîche i złocistym burakiem.
Instrukcje
Połącz cebulę, ocet, cukier i sól koszerną z 1/4 szklanki gorącej wody w misce; pozostaw marynowane przez 30 minut.
Połącz skórkę z cytryny, świeżo zmielony czarny pieprz i crème fraîche w misce.
Łyżka mieszanki crème fraîche na tosty. Top każdy z około 1 uncji wędzonego pstrąga i kilka plastrów odsączonej marynowanej cebuli.
Dekoruj trybulą lub koperkiem.