Wołowina z grzybami i makaronem

Wołowina z grzybami i makaronem
Wołowina z grzybami i makaronem to danie główne dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 34 g białka, 9 g tłuszczu i łącznie 371 kalorii. Za 1,46 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka sezonowanej bułki tartej, skondensowanej zupy złocistej, skondensowanej zupy cebulowej i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 58%. Spróbuj makaronu grzybowo-imbirowego, makaronu grzybowego teriyaki i makaronu grzybowego teriyaki, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W 3-kwartowym wolnowar, łącz zupy i bułkę tartą; Dobrze wymieszać. Wymieszaj wołowinę. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie. Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Podawać z mieszanką wołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn