Wołowina z grzybami i makaronem
Wołowina z grzybami i makaronem to danie główne dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 34 g białka, 9 g tłuszczu i łącznie 371 kalorii. Za 1,46 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka sezonowanej bułki tartej, skondensowanej zupy złocistej, skondensowanej zupy cebulowej i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 58%. Spróbuj makaronu grzybowo-imbirowego, makaronu grzybowego teriyaki i makaronu grzybowego teriyaki, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W 3-kwartowym wolnowar, łącz zupy i bułkę tartą; Dobrze wymieszać. Wymieszaj wołowinę. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie. Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu; odpływ.
Podawać z mieszanką wołową.