Wołowina Wellington z pasztetem z ostryg

Wołowina Wellington z pasztetem z ostryg
Wołowina z pasztetem ostryg wymaga ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. To danie główne ma 1010 kalorii, 39g białka, oraz 79 g tłuszczu na porcję. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać shucked may river ostrygi, szalotki, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Wołowina Wellington z pasztetem z ostryg, Best Beef Wellington, oraz Beef Wellington dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Polędwicę natrzeć solą i pieprzem i lekko posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
Rozgrzać 1 łyżka oleju i masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Umieść polędwicę na patelni i lekko przypieczętuj wszystkie powierzchnie mięsa, w tym końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Wyjąć mięso z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Dodać więcej oleju na patelni, jeśli to konieczne, a następnie dodać szalotki i czosnek i saute przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Dodać grzyby i saute 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8
Dodać ostrygi i sherry i gotować, aż ostrygi są nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
9
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
10
Odcedzić płyn i połączyć mieszaninę z bułką tartą w misce robota kuchennego. Proces aż do dobrze wymieszane i prawie gładkie. Ułóż durszlak kilkoma warstwami gazy i włóż do niego pasztet. Pozostawić do drenażu na 10 do 15 minut. Jeśli pasztet wydaje się zbyt mokry, podnieś krawędź gazy, skręć ją razem i wykręć nadmiar płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
PasztetPasztet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Rozwałkuj ciasto francuskie na lekko posypanej mąką powierzchni, tworząc prostokąt o grubości mniejszej niż 1/4 cala. Łyżka pasztetu do środka ciasta i rozprowadzić go do kształtu podobnego do polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FrancuskieCiasto Francuskie
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
PasztetPasztet
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
12
Umieścić mięso na pasztecie, a następnie przykryć wierzch i boki mięsa pozostałym pasztetem. Owinąć ciasto wokół polędwicy, nakładając krawędzie, tworząc szew. Zwilżyć brzegi wodą i lekko zacisnąć, aby uszczelnić. Wykończ wierzchnią warstwę ciasta z obu końców i złóż końce na boki mięsa, uszczelniając jak wcześniej. Ostrożnie obrócić zawinięte w ciasto polędwiczki i umieścić szew w dół na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
PasztetPasztet
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
13
Wymieszaj ciasto z ubitym jajkiem. W razie potrzeby udekoruj wierzch wzorami wyciętymi ze skrawków ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
14
Wycięcia posmaruj roztrzepanym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
15
Piec polędwiczki przez 15 do 20 minut, lub aż ciasto będzie złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
16
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut przed rzeźbieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn