Porady dotyczące wołowiny mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 43g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,42 USD za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wodę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 745 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Z łyżką wynik 86%, to danie jest ogromne. Spróbuj Dressed-Up Wołowina Porady, Wołowina porady na ziemniaki, oraz La Concha Beef Porady podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej patelni rozgrzać olej na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Podsmażyć cebulę, aż będzie prawie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Dodać mięso gulaszu i gotować na dużym ogniu, aż mięso jest rumiane ze wszystkich stron; około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy Mięso
Mięso
4
Wlać 2 szklanki wody, sos sojowy i sos Worcestershire do patelni. Wymieszać z czosnkiem w proszku, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Sól I Pieprz
Czosnek W Proszku
Sos Sojowy
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
W międzyczasie wymieszać sos z 1 szklanką wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Woda
6
Dokładnie wymieszać i wymieszać z mieszanką mięsną. Doprowadzić do wrzenia mieszając często, aż lekko zgęstnieje.