Wołowina Hoisin z chrupiącym makaronem

Wołowina Hoisin z chrupiącym makaronem
Wołowina Hoisin z chrupiącym makaronem może być tylko bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis, którego szukałeś. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 687 kalorii, 58g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sosu chilli, smażyć warzywa, makaron jajeczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Dobrze sprawdza się jako sos. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Imbirowo-Hoisin wołowina i szalotki na chrupiących ciastkach z makaronem, Hoisin Beef Noodle Stir Fry, oraz Chrupiące ciasto z makaronem z grillowaną wieprzowiną.

Instrukcje

1
W płytkim naczyniu, płaszcz stek z sosem hoisin i trochę czarnego pieprzu. Pozostawić do marynowania podczas zrobić ciasto z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Sos HoisinSos Hoisin
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2
Wymieszać wszystkie składniki (oprócz oleju) na ciasto z makaronem z odrobiną czarnego pieprzu w średniej wielkości misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połowę oleju rozgrzać na średniej wielkości patelni nieprzywierającej (lub patelni omletowej). Wsypać jajeczną masę i gotować na średnim ogniu przez około 3-4 minuty, aż uzyska złoty kolor. Odwróć najprostszym sposobem jest umieszczenie płaskiej płyty na górze patelni Odwróć, aby uwolnić ciasto, a następnie wsunąć z powrotem. Gotować przez kolejne 3-4 min, a następnie wysunąć i ogrzać w niskim piekarniku podczas gotowania steku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Szybko wytrzyj patelnię i podgrzej resztę oleju. Gotować stek przez około 2-3 min z każdej strony (w zależności od grubości steku) średnio rzadkie, lub dłużej Na Dobrze zrobione. Odpoczynek przez kilka minut, następnie podawać w plasterkach, rozsypane z miętą i rzodkiewką, z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawSos
Magazyn