Wołowina Hoisin z chrupiącym makaronem
Wołowina Hoisin z chrupiącym makaronem może być tylko bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis, którego szukałeś. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 687 kalorii, 58g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sosu chilli, smażyć warzywa, makaron jajeczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Dobrze sprawdza się jako sos. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Imbirowo-Hoisin wołowina i szalotki na chrupiących ciastkach z makaronem, Hoisin Beef Noodle Stir Fry, oraz Chrupiące ciasto z makaronem z grillowaną wieprzowiną.
Instrukcje
W płytkim naczyniu, płaszcz stek z sosem hoisin i trochę czarnego pieprzu. Pozostawić do marynowania podczas zrobić ciasto z makaronem.
Wymieszać wszystkie składniki (oprócz oleju) na ciasto z makaronem z odrobiną czarnego pieprzu w średniej wielkości misce.
Połowę oleju rozgrzać na średniej wielkości patelni nieprzywierającej (lub patelni omletowej). Wsypać jajeczną masę i gotować na średnim ogniu przez około 3-4 minuty, aż uzyska złoty kolor. Odwróć najprostszym sposobem jest umieszczenie płaskiej płyty na górze patelni Odwróć, aby uwolnić ciasto, a następnie wsunąć z powrotem. Gotować przez kolejne 3-4 min, a następnie wysunąć i ogrzać w niskim piekarniku podczas gotowania steku.
Szybko wytrzyj patelnię i podgrzej resztę oleju. Gotować stek przez około 2-3 min z każdej strony (w zależności od grubości steku) średnio rzadkie, lub dłużej Na Dobrze zrobione. Odpoczynek przez kilka minut, następnie podawać w plasterkach, rozsypane z miętą i rzodkiewką, z makaronem.