Wolnowar Marokański Kurczak
Wolnowar marokański kurczak wymaga z grubsza 5 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 6 porcji z 338 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką fasolę garbanzo, wodę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wolnowarowy Kurczak Marokański, Wolnowar Marokański Kurczak, oraz Wolnowar Marokański Kurczak.
Instrukcje
Umieść kurczaka na dnie powolnej kuchenki.
Dodaj czosnek, cebulę, pomidory, brzoskwinie, fasolę garbanzo, suszone morele, kminek, imbir, cynamon, kolendrę i pieprz cayenne.
Wlej bulion z kurczaka. Gotuj na małym ogniu przez 5 godzin.
Wyjmij kurczaka i trzymaj w cieple.
Wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce. Wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej w powolnej kuchence. Gotuj na wysokim poziomie, aż sos zgęstnieje, około 15 minut. Włóż kurczaka z powrotem do wolnej kuchenki i podgrzej. Przed podaniem posyp świeżą kolendrą i migdałami.