Wiosenna zupa Risotto Cate
Przepis na wiosenną zupę Risotto Cate może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,56 zł za porcję. Ta zupa ma 283 kalorie, 12g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka ryżu arborio, mielona gałka muszkatołowa, skórka cytrynowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wiosenne Risotto, Wiosenne Risotto Orzo, oraz Uwielbiam Risotto Na Wiosnę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 2 protokół.
Dodaj skórkę z cytryny; smażyć 2 minuty.
Dodaj ryż; smażyć 3 protokół.
Wymieszać bulion i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wymieszać ze szparagami, szpinakiem i gałką muszkatołową; gotować, odsłonięte, 2 minuty lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie. Każdą porcję doprawić serem.