Wilgotne Muffinki Z Otrębów Cukinii
Wilgotne muffinki z otrębów cukinii mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 64 grosze za porcję. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać rodzynki otręby Muffin mix, rodzynki, cukinia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Muffinki Z Moist Bran, Muffinki Z Moist Bran, oraz Wilgotne Muffinki Z Otrębów Jagodowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. lekko spryskaj kubki muffin sprayem do gotowania rzepaku; odstaw na bok.
Połącz wszystkie składniki w misce do mieszania. Wymieszać, aby dokładnie połączyć.
Łyżka ciasto do przygotowanych kubków muffin, wypełniając każdy 2/3 pełne.
Piec przez 20 do 22 minut lub do góry są złociste.
Na muffinkę: kalorie: 110 całkowity tłuszcz; 0 gramów; tłuszcz nasycony: 0 gramów; białko: 5 gramów; całkowite węglowodany: 38 gramów; cukier: 13 gramów; błonnik: 3 gramy; Cholesterol: 0 miligramów; sód: 326 miligramów