Wegetariańska Gyoza z pikantnym sosem do maczania

Wegetariańska Gyoza z pikantnym sosem do maczania
Wegetariańska Gyoza z pikantnym sosem do zanurzania może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 132 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka zielonej cebuli, imbiru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Super Bowl. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gyozan lub pot Sticker sos do zanurzania, Przegrzebek I Kukurydza Gyoza Z Sosem Sambal, oraz Gyoza wegetariańska (pottickers) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować sos, połączyć pierwsze 4 składniki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2
Aby przygotować opakowanie, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Mąkę i wodę połączyć w misce. Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię; zagnieść 5 minut. Przykryć ciasto; odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Aby przygotować nadzienie, podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać grzyby; gotować 3 minuty lub do odparowania wilgoci, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6
Dodać kapustę; gotować 3 minuty lub aż zmięknie, często mieszając. Wymieszać 2 łyżki zielonej cebuli i 6 składników (2 łyżki zielonej cebuli przez czosnek); dusić 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
7
Zdjąć z ognia; odstawić.
8
Ciasto podzielić na 4 równe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
9
Zwiń każdą porcję w linę o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
10
Wytnij każdą linę na 12 równych części. Uformuj każdy kawałek ciasta w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
11
Zwiń każdą kulkę w 4-calowe koło na posmarowanej mąką powierzchni (przykryj koła wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
12
Praca z 1 owijką na raz, łyżka 2 łyżeczki mieszanki grzybów do środka owijki. Złóż na pół. Złóż górną krawędź owijki w odstępach 1/2 cala, tworząc plisy, naciskając na dolną krawędź do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
13
Kłaść pierogi, boki plisowane w dół, na dużej blasze do pieczenia posypanej mąką; przykryć luźno ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
14
Ułóż każdy poziom dwupoziomowego (10-calowego) parowca bambusowego z 3 liśćmi sałaty. Ułóż 6 pierogów, w odległości 1 cala, w każdym koszyku parowca. Poziomy stosu; pokrywa pokrywą parownika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
15
Dodaj wodę do dużej patelni na głębokość 1 cala; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
16
Umieść parowiec na patelni, a pierogi parowe 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
17
Wyjąć pierogi z parownika. Powtórz procedurę z pozostałą sałatą i pierogami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
18
Ciepła 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni non-stick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
19
Dodać 12 pierogi; gotować 1 1/2 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Powtórz procedurę 3 razy z pozostałym olejem i pierogami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
20
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia34
Magazyn