(Web Exclusive) Runda 2: Bean Chili Quesadilla
(Web Exclusive) Runda 2: Bean Chili Quesadilla może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1669 kalorii, 61g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 4,45 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość droga przystawka dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, ser jack, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest znakomite. Spróbuj Okrągły Stek Chili, Chili i kawa-przetarte oko okrągłe, oraz Słodki Kurczak Chili Quesadilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Umieść 1 tortillę na czystej powierzchni roboczej.
Posypać 2 łyżkami sera. Wierzch z 1/2 szklanki fasoli chili i posypać jeszcze 2 łyżkami sera. Umieść kolejną tortillę z mąki na wierzchu i ostrożnie umieść na patelni. Gotować przez 3 minuty, aż tortilla będzie lekko rumiana i ser zacznie się topić. Flip i gotować przez kolejne 3 protokół z drugiej strony. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Przenieść quesadillas do deski do krojenia.
Pokroić w kliny i podawać z kwaśną śmietaną lub salsą.
W dużym rondlu na małym ogniu wymieszać razem SOS barbeque, fasola, przyprawa chili, brązowy cukier i musztarda. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 10 do 12 minut, mieszając od czasu do czasu.
W międzyczasie skonfiguruj patelnię do grillowania lub grilla do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu. Gdy gotowy do rozpoczęcia gotowania oleju na ruszcie.
Umieść hot dogi na gorącym, naoliwionym grillu. Gotować przez 10 minut lub aż do ogrzania, obracając od czasu do czasu. Bułki tostowe na grillu, w razie potrzeby.
Ułożyć hot dogi w bułkach i ułożyć chili.
Podawać na gorąco z posiekaną białą cebulą.